Lantbruksarbeten Borås

Perssons Entreprenad – lantbruksarbeten Borås

Perssons Entreprenad

Välkommen till Perssons Entreprenad, ett företag som erbjuder lantbruksarbeten i Borås samt angränsande kommuner. Jag som driver företaget erbjuder både grävarbeten och lantbruksarbeten och har möjlighet att både åta mig små arbeten som klaras av på några timmar, till de större uppdragen som tar längre tid i anspråk. Mitt mål är att alla som anlitar mig ska bli helt nöjda med jobbet som jag utför.

Om mig

Du kan med trygghet vända dig till mig. Jag månar verkligen om att utföra ett jobb som blir till belåtenhet. Av mig får du en offert som inte kostar någonting.

Små & stora uppdrag

För mig är alla kunder lika viktiga. Därför får alla hjälp oavsett om det är ett stort jobb som tar flera dagar eller om det är ett mindre som görs på några timmar.

Alltid nöjda kunder

Det är alltid kundens önskemål och behov samt markens förutsättningar som avgör hur jobbet planeras och läggs upp. Alltid med siktet inställt på 100 procent nöjda kunder.

Lantbruksarbeten Borås

Vad jag erbjuder för tjänster

Markarbeten och för all del även lantbruksarbeten kräver förstås att den som är utförare är kunnig, engagerad och har rätt utrustning, för goda resultat. Allt detta har jag, och kombinerat med flera års erfarenhet är det därför ett ypperligt val att vända sig till mig!

Grävarbeten

Det mesta som kräver en grävmaskin, där kan jag vara behjälplig. Du kan med fördel anlita mig för att få hjälp med

  • att gräva för fiber
  • grävning av husgrunder
  • att gräva för tomter
  • anläggning av grusplaner
  • att sätta brunnar
  • snöröjning och plogning.

Lantbruksarbeten

Behöver du hjälp med lantbruksarbeten så hjälper jag dig. Det kan handla om till exempel plöjning eller harvning men jag kan hjälpa till med mycket mera. Kontakta mig för mer information!

 

 

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Perssons Entreprenad

Rammsjön 307, 438 52 Rävlanda

0723- 66 37 77

perssonrobin02@gmail.com

Lantbruksarbeten Borås

Perssons Entreprenad är ett tryggt val av företag för alla som behöver hjälp med lantbruksarbeten i Borås med omnejd.

Lantbruksarbeten Borås